Freds Bouwtekeningen Pakket – Nooit Meer Zoeken Naar Tekeningen?

houten kliko ombouw maken eindresultaat freds bouwtekeningen
Houten Kliko Ombouw Maken
12 april 2017
schutting zelf maken steigerhout
Speelgoedkist maken of kopen? De soorten op een rij!
25 april 2017
Laat alles zien

Freds Bouwtekeningen Pakket – Nooit Meer Zoeken Naar Tekeningen?

freds bouwtekeningen pakket inloggen

Er is de afgelopen tijd veel geschreven en gepraat Freds Bouwtekeningen Pakket van Fred Schouten, maar hoe goed is dit pakket nu eigenlijk?

Wanneer jij op deze pagina terecht bent gekomen is de kans groot dat je nog twijfel of je wel lid moet worden. Je bent vast op het internet gaan zoeken naar informatie en reviews over Freds Bouwtekeningen.

Het is maar goed dat je deze pagina gevonden hebt.

Maanden geleden besloot ik namelijk om als echte klusser zelf met Freds Bouwtekeningen aan de slag te gaan. Op deze pagina deel ik mijn persoonlijke review, mening en ervaringen met het pakket.

Weet je dus nog niet zeker of dit bouwtekeningen pakket wel iets voor jou is? Lees dan zeker even verder!

 

 

 

Wat is Freds Bouwtekeningen Pakket?

Voordat ik je mijn ervaringen met Freds Bouwtekeningen ga vertellen, wil ik je eerst even vertellen wat het nu eigenlijk is.

Freds Bouwtekeningen is een “pakket” met duizenden bouwtekeningen en bouwplannen van allerlei klusprojecten. Het is geen pakket in de vorm dat je ze allemaal krijgt thuis gestuurd. Nee, zo werkt het niet.

Je krijgt toegang tot het speciale ledengedeelte van Freds Bouwtekeningen waar je alle bouwtekeningen kunt downloaden in pdf formaat.

Freds Bouwtekeningen is dus de mogelijkheid om als klussers supersnel in een zeer grote database van bouwtekeningen te zoeken. Vervolgens kun je het gewenste project downloaden en kun je direct beginnen.

 

Wie is de maker Fred Schouten?

Ik wil je ook nog even wat vertellen over de maker van Freds Bouwtekeningen, Fred Schouten.

Fred is timmerman en doe-het-zelver in hart en nieren en maakt samen met andere klussers bouwtekeningen. Dit proces stop nooit, dus er worden om de zoveel tijd nieuw bouwtekeningen aan het pakket toegevoegd.

Fred Schouten is zeker geen onbekende in de klussers wereld. Hij is onder andere bekent van de zeer populaire Kippengids. Met deze gids helpt hij al een tijdje klussers die specifiek van plan zijn om een kippenhok of kippenren te maken.

Hij is ook erg actief op Facebook (meer dan 22000 volgers) en je krijgt meestal binnen een uur antwoord als je een vraag hebt over je klus. Erg waardevol voor iedere klussers dus.

 

Voor wie is Freds Bouwtekeningen bedoeld?

Dat kan allemaal wel zo mooi zijn, zo’n pakket met zoveel bouwtekeningen, maar waarom heeft Fred dit zo gemaakt?

Die vraag krijg ik wel vaker en had ik ook vrijwel direct aan Fred voorgelegd. Fred was tot 2011 ook (net als zoveel klussers) helemaal klaar met het zoeken naar geschikte bouwtekeningen.

Zo klaar dat hij besloot om zelf (met hulp van andere klussers) digitale tekeningen te gaan maken met AutoCad. Hij kwam in contact me andere klussers en die wilden eigenlijk allemaal wel toegang tot zijn verzameling.

Dit werden er op een gegeven moment wel erg veel, waarop dat Fred besloot om toch maar een vergoeding te vragen voor zijn vele zoek- en maakwerk.

 

Een uit de hand gelopen hobby

Zo werd Freds Bouwtekeningen pakket steeds populairder. Fred had geen idee hoeveel geld hij eigenlijk moest vragen voor al deze bouwtekeningen.

Hij besloot om wat  tekeningen experts in te schakelen en deze vertelden Fred dat hij wel een paar honderd euro kon vragen voor deze verzameling.

497,- euro was de eerste adviesprijs om precies te zijn.

Nog niet heel gek als je je realiseert dat losse tekeningen soms al een paar tientjes kosten…

 

Te veel geld  voor “Henk de klusser”

Dit vond Fred toch echt te gek, het pakket moest toegankelijk blijven voor klussers van elk niveau en niet alleen voor professionele klusbedrijven. Hij kreeg ook al snel commentaar van zijn klusvrienden.

Een paar honderd euro gingen zij echt niet betalen om bij zijn bouwtekeningen te kunnen.

Na een tijd van afwachten en testen op reacties heeft Fred besloten om een gouden middenweg te kiezen. Na een aantal tests bleek 94,- euro voor veel klussers een degelijke prijs om nooit meer te hoeven zoeken naar bouwtekeningen.

 

freds bouwtekeningen downloaden pdf

Een greep uit houtbouw projecten in Freds Bouwtekeningen.

 

En met succes. Inmiddels zijn al meer dan 15000 beginnende én ervaren klussers in Nederland en België lid van Freds Bouwtekeningen. Dit aantal groeit nog elke dag. Fred heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en verdiend natuurlijk mooi met het verkopen van het pakket.

Vooral in het voorjaar en de herfstvakantie komen er veel nieuw klussers bij. Fred is soms ook een beetje gek geworden en gooit soms met 50% korting via een speciale pagina aanbieding.

(Kijk even onder aan deze pagina of jij het pakket nog kunt krijgen met via deze speciale aanbieding)

 

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Wat ook veel klussers zich afvragen is wat er precies gebeurd nadat je hebt betaald.

Er gaan op het internet (natuurlijk) al snel verhalen de ronde dat iets om oplichting gaat. Ik kan je vertellen dat dit met Freds Bouwtekeningen absoluut niet het geval is.

Nadat je hebt betaald met oa. iDeal via PayPro, wat één van de grootste en betrouwbaarste betalingsdienstverleners van Nederland is, krijg je direct een mail met een factuur. Je krijgt ook een mailtje van Fred met jouw speciale gebruikersnaam en wachtwoord om te kunnen inloggen.

Je kunt dus eigenlijk binnen een paar minuten na het betalen de bouwtekeningen downloaden. Nadat je de bouwtekeningen in PDF formaat op je computer hebt mag je zo ook uitprinten.

 

Mijn eerlijke Freds Bouwtekeningen review, ervaringen en mening

Goed, nu je wat meer weet over Fred en zijn bouwtekeningen, wil ik je mijn persoonlijke ervaringen met het pakket delen.

Ik was net als veel andere klussers altijd opzoek naar geschikte bouwtekeningen voor mijn klussen. Soms gebruikte ik bouwtekeningen van de bouwmarkt, maar deze bleken vaak te simpel of helemaal niet compleet.

Voor mij zijn deze bouwtekeningen gewoon “lokkertjes” om mensen in de bouwmarkt zelf te laten kopen. Er wordt in deze tekeningen hier en daar wel eens een “foutje” gemaakt, zodat men naar de winkel komt om uitleg te vragen…

Hoe dan ook,  ik zal je mijn ervaringen met deze professionele bouwtekeningen even delen. Dan kun jij dadelijk starten met je houtbouw klus.

 

Freds Bouwtekeningen inloggen en inhoud

Wanneer voor de eerste keer inlogt in het ledengedeelte zie je direct dat alles mooi bij elkaar in verschillende categorieën  staat onderverdeeld.

Zo kun je gemakkelijk navigeren en zul vrij snel een geschikte bouwtekening vinden voor je volgende klus.

Verder staan er in het ledengedeelte nog wat andere tips over bijvoorbeeld elektriciteit. Niet iets waar ik zelf als houtbouw klusser mee aan de slag zou gaan, maar ieder z’n ding.

>>Lees hier meer over het ledengedeelte en verder instucties! <<

 

Zijn het wel echt meer dan 10.000 bouwtekeningen

Ik heb ze niet allemaal geteld. Ik weet wel dat er meer dan genoeg bouwtekeningen instaan om voor de rest van je leven lekker bezig te zijn met een prachtige hobby.

Wanneer je er echt een onderneming van gaat maken (meubelmaker, zijn genoeg klussers die dit doen) dan kun je misschien elke week iets nieuws maken. Dan nog kun je maar een stuk of 50 per jaar maken.

De paar duizend bouwtekeningen in Freds Bouwtekeningen zijn dus wel genoeg om je even bezig te houden.

 

Freds bouwtekeningen downloaden

 

Bonussen bij het pakket

In het menu staat ook nog het kopje “bonussen”. Hier kun je de populaire “steigerhouten tuinmeubelen gids” downloaden.

Hier staan alle bouwtekeningen van tuinmeubelen in die jij zelf kunt gaan maken.

Verder kun je nog een proefversie van AutoCad bekijken waarmee je een beetje kunt zien hoe Fred de bouwtekeningen heeft gemaakt.

Al met al wel leuke bonussen, maar niet super speciaal.

 

Mijn resultaten met Freds Bouwtekeningen

Zowel mijn ervaringen en resultaten met Freds Bouwtekeningen zijn positief te noemen.

In het begin moest ik wel wennen dat sommige tekeningen net even anders zijn. Je moet ook echt de bouwtekening even tot je door laten dringen.

De ene tekening is lastiger dan de andere, net als het project zelf. De maten zijn wel zo veel mogelijk in de Nederlandse maten. 

Ik heb inmiddels een overkapping/ veranda, een schutting, een salontafel en een tv wandmeubel gemaakt met de bouwtekeningen. Dit komt toch neer op een besparing van zo’n 1000,- euro, dat is de kracht van zelfbouw.

 

Freds Bouwtekeningen op Facebook

Het mooie is ook direct dat je een community van echte klussers binnenkomt.

Fred mag graag video’s en filmpjes delen van klussers die met de bouwtekeningen de mooiste projecten hebben afgerond.

 

 

 

Zoals je ziet wordt er écht van alles gemaakt met de bouwtekeningen van Fred.

Je kunt het zo gek niet bedenken. Complete loungesets, stoelen, banken, bedden, tafels, speelgoed en nog veel meer.

Het mooi met de komst van de “Facebook marktplaats” is dat je hier je zelfgemaakte meubels kunt gaan verkopen (of gewoon nog op de oude marktplaats).

Je zult versteld staan hoeveel geld je hiermee kunt gaan besparen of verdienen. Als je hier serieus over bent moet je je wel even inschrijven bij de KvK 😉

 

 

Wat vinden anderen van dit pakket?

Ik ben erg tevreden met de toegang tot de duizenden bouwtekeningen. Zijn andere klussers dit ook? 

Hieronder zie je wat ervaringen van andere mensen die ook op de pagina van Fred staan. 

Maarten is ook erg blij en heeft al een mooi bed gemaakt (grote besparing om zelf te bouwen): 

Hallo Fred,

Bij deze wou ik je nog even bedanken voor het Pakket. Na een week zoeken naar een bouwtekening voor een bed, kwam ik op jouw website terecht. Hoewel ik sceptisch was, toch het pakket aangeschaft… en achteraf ben ik erg blij dat ik dat gedaan heb.
Ik ben net gaan samenwonen, en wou dus een tweepersoonsbed 😉 Dat is nu igg gelukt dankzij jouw plan.

 

Of op Facebook:

freds bouwtekeningen ervaringen facebook

 

Zo zijn er nog veel meer positieve reacties te vinden. 

 

freds bouwtekeningen download pdf

 

Wat je ook even moet weten is dat dit bouwtekeningenpakket ook wordt gebruikt op scholen en dergelijke. Met de kwaliteit zit het wel goed dus. 

 

Negatieve reacties?

Er zijn wat negatieve reacties van klussers die dachten alle bouwtekeningen te kunnen downloaden in pdf om vervolgens het aankoop bedrag terug te vragen.

Dit werkt natuurlijk niet en dit is logisch. Op die manier is Fred er snel flauw van en dan zal de prijs zomaar terug kunnen gaan naar 94,- euro. 

Fred kan denk ik zien welke én hoe vaak je een bouwtekening hebt gedownload. Als je een bepaald aantal bouwtekeningen hebt gedownload vervalt de garantie.

Vraag Fred hier na als je nog twijfelt aan het product, hij zal je wijzen op de Algemene Voorwaarden (of lees ze gewoon door)

 

Freds Bouwtekeningen Pakket prijs

Wat kost Freds Bouwtekeningen nou eigenlijk? Hier is soms moeilijk een touw aan vast te knopen.

Dan is het weer 94,- euro en dan weer 67,- euro, wat ik niet veel geld vind voor zoveel tekeningen. Soms heeft Fred zelfs een periode dat je toegang kunt krijgen voor maar 47,- euro Bekijk snel de huidige prijs via de link onderaan deze pagina.

Voor nog geen vijf tientjes kun je dus zomaar levenslang lid worden. Je kan vervolgens de komende jaren duizenden euro’s besparen of kunt gaan verdienen (als je meubelen van steigerhout gaat verkopen, bijvoorbeeld!)

Dit is natuurlijk geen geld als je zo naar kijkt. En dit is ook precies hoe ik er na kijk. Je moet lange termijn denken met dit soort dingen.  

 

Met eerste project al terug verdient?

Alleen al met mijn eerste project had ik de kosten van Freds Bouwtekeningen eigenlijk terug verdient.

Een professionele veranda/ overkapping laten bouwen ben je namelijk zomaar rond de 1500 euro,- kwijt. Met behulp van de bouwtekeningen van Fred was ik net geen 1000,- euro kwijt. 

Direct dubbel en dwars terug verdient dus die paar tientjes!

 

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Twijfel je nog of je lid wil worden van Freds Bouwtekeningen? 

Dan heb ik goed nieuws voor je. Zoals ik eerder al aangaf heb je namelijk een niet goed-geld-terug garantie van 30 dagen. Je kunt dus rustig rondkijken in het ledengedeelte om te zien of het wel “echt” is. 

Je loopt dus ook geen enkel risico op een miskoop of wat dan ook. 

 

Freds Bouwtekeningen kopen (+Kortingslink!)

Wil jij net als meer dan 15000 andere klussers snel resultaat en nooit meer hoeven zoeken naar geschikte bouwtekeningen? 

Dan is dit je kans. Je hebt al gelezen dat ik enorm enthousiast ben over dit pakket, en hoop dat jij dat nu ook bent.

Het mooie is dat je ook gewoon even kunt kijken of het wel echt is, want met de 30 dagen niet-goed-geld terug garantie loop je namelijk geen enkel risico.

Via onderstaande kortingslink ga je direct naar de geheime kortingspagina. 

Ja, breng mij naar de geheime kortingspagina!

 

2 Comments

  1. harm schreef:

    Nou ik heb toegang tot het pakket genomen. Ik kan vertellen dat er veel bouwtekeningen in staan. Allemaal te downloaden in pdf.

    Zit nu met het probleem dat ik niet kan kiezen wat ik wil maken. Eerst te weinig bouwtekeningen en nu te veel haha….wel blij mee.

    Mvg harm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Gratis Bouwtekening (PDF)