Freds Bouwtekeningen Review: Onmisbaar pakket voor iedere serieuze klusser?

legnest voor kippen maken hok
Leghok voor kippen maken? Hier download je een geschikte bouwtekening!
2 maart 2019
Steigerhouten speelkeuken bouwtekening
Steigerhouten Speelkeuken Maken? Bouwtekening + Tips!
15 april 2019
Laat alles zien

Freds Bouwtekeningen Review: Onmisbaar pakket voor iedere serieuze klusser?

freds bouwtekeningen review ervaringen mening

In deze Freds Bouwtekeningen review, zal ik je van alles vertellen over het pakket wat ik altijd gebruiken voor m'n houtbouw klussen. 

Een pakket dat me door de jaren heen veel geld en geld heeft bespaard. Toch zijn veel mensen nog sceptisch en blijven daarnaast eindeloos zoeken, naar gratis bouwtekeningen

Wanneer jij deze pagina hebt gevonden is de kans groot dat je op het punt staan om de bouwtekeningen aan te schaffen, maar toch nog maar even bent gaan zoeken op Google naar reviews, ervaringen en een mening. 

Dan heb je in ieder geval de juist pagina gevonden. Ik ga je namelijk precies vertellen wat er gebeurd nadat je hebt betaald voor Freds Bouwtekeningen. Lees dus vooral even verder!Wat is Freds Bouwtekeningen? 

Voordat ik je mijn eerlijke review van Freds Bouwtekeningen met je ga delen, wil ik je eerst even vertellen wat dit nu precies allemaal is. 

Het kan namelijk zomaar zijn, dat je wel een actieve klusser bent maar nog niet bekent bent met dit bouwtekeningen pakket. 

Freds Bouwtekeningen is een online omgeving waar je op kunt inloggen nadat je het pakket hebt aangeschaft. In deze omgeving - wat ook wel het ledengedeelte wordt genoemd - kun je duizenden professionele bouwtekeningen downloaden in pdf formaat.

Inmiddels hebben meer dan 22000 doe-het-zelvers in de Benelux zich aangemeld. Elk jaar komen er nieuwe bouwtekeningen bij. 

Voor wie is Freds Bouwtekeningen bedoeld? 

Laat me je ook even vertellen voor wie Freds Bouwtekeningen is bedoeld. 

Hier kan ik vrij kort over zijn. Het is bedoeld voor klussers en doe-het-zelvers die graag dingen maken van hout. De bouwtekeningen zijn geschikt voor zowel beginnende klussers als ervaren klussers. 

Het is vooral bedoeld voor klussers die wel klaar zijn met het eindeloos gezoek naar geschikte bouwtekeningen. Hoeveel tijd heb jij al besteed aan deze zoektocht?

Precies, teveel tijd die je beter had kunnen besteden aan je bouwproject...

freds bouwtekeningen pakket

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald? 

Vaak krijg ik vragen van mensen via het contactformulier over wat er precies gebeurd wanneer je hebt betaald. Is het wel vertrouwd om te betalen voor Freds Bouwtekeningen?  

Nou, hier kan ik vrij kort over zijn. Het is 100% betrouwbaar. Het gaat namelijk via een vrij bekend betaalsysteem genaamd PayPro. 

Nadat je hebt betaald krijg je vrijwel direct een mailtje met een factuur. Verder krijg je ook een mailtje van het systeem van Fred met je inlog gegevens (zie afbeelding hieronder).

Dit proces gaat automatisch wat er dus voor zorgt dat je binnen vijf minuten eigenlijk toegang hebt tot het Freds Bouwtekeningen ledengedeelte.

freds bouwtekeningen voor 47 euro bestelling

Mijn eerlijke Freds Bouwtekeningen review, ervaringen en mening

Goed, laat ik je nu mijn persoonlijke review over dit pakket en de bouwtekeningen vertellen.

Laten we beginnen met de inhoud en vormgeving van het ledengedeelte.

Vormgeving & inhoud

Het nieuw ledengedeelte (sinds 2018) is een stuk sneller en overzichtelijker. Mocht je al lid zijn geweest van Freds Bouwtekeningen, kun je Fred een mailtje sturen. Je krijgt dan ook inlog voor het nieuwe systeem. 

Nadat je hebt ingelogd via members.fredsbouwtekeningen.nl, klik je in de menubalk op "bouwtekeningen".

Hier zie je de verschillende categorieën tekeningen. Bijvoorbeeld banken, bedden, kippenhokken, etc. Ook handig is de zoekbalk die in dit systeem verrassend goed en snel werkt. 

Al met al heel erg mooi gemaakt door Fred en z'n team!

Freds Bouwtekeningen's buitenkeuken is de populairste tekening

De Freds bouwtekening buitenkeuken is één van de populairste bouwtekeningen van het pakket. 

Dit is niet zonder reden. Met het maken van een luxe buitenkeuken kun je zomaar 500,- euro besparen als je het vergelijkt met kopen. Kijk maar is naar een actuele buitenkeuken prijs

Zoals je kunt zien zijn ze flink aan de prijs en loont het dan ook zeker om zelf aan de slag te gaan.

Daarnaast; wie wil nou geen mooie zelfgemaakte buitenkeuken - die je kunt showen aan je familie en vrienden - tijdens feestjes en bbq's?

green egg buitenkeuken maken bouwtekeningen

De afbeeldingen hierboven is de bouwtekening die bijvoorbeeld speciaal gemaakt is voor een big green egg barbecue. 

De bouwtekening van de buitenkeuken kun je direct downloaden nadat je hebt betaald, en de inloggegevens hebt ontvangen via het ingevoerde mailadres. 

Foto's gedeelte

Naast het gedeelte waar je de bouwtekeningen kunt downloaden, is er ook een foto's gedeelte. 

Hier kun je de foto's vinden die zijn opgestuurd door leden van Freds Bouwtekeningen. 

Het mooie is dat je dan wat inspiratie op kunt doen en kunt kijken of iets bij jouw tuin of kamer past voordat je aan de slag gaat. 

Resultaten

De resultaten met dit pakket liegen er niet om. Persoonlijk heb ik meerdere projecten (uiteraard) afgerond. 

In het begin ging het nog wel eens mis omdat ik iets te enthousiast was. Ik heb nu een vast systeem, en weet hoe ik met de bouwtekeningen kan werken.

Een tip voor als je straks ook aan de slag gaat: begin met het kopen van voldoende hout. Sowieso een paar meter meer dan er op de materiaallijst staat. Een zaagfout zit in een klein hoekje. 

Verder is het een kwestie van de bouwtekening in stappen bekijken. Zet de stappen die je op de bouwtekening ziet, voor de duidelijkheid even op papier als je nog geen ervaring hebt met zulke tekeningen.

freds bouwtekeningen download pdf

Zo zijn er nog veel andere positieve reacties te vinden. Fred (en ik ook) krijgen ook vrij veel bouwtekeningen opgestuurd van afgeronde klusprojecten. 

Freds Bouwtekeningen 47 euro 67,- euro

De prijs voor toegang tot Freds Bouwtekeningen is standaard eenmalig 94,- euro. 

LET OP: Fred heeft vaak een speciale kortingspagina actief, waardoor je vaak met fikse korting toegang kunt krijgen. Dan krijg je Freds Bouwtekeningen dus voor 67,- euro. Dat is een koopje als je kijkt wat je er allemaal voor krijgt. 

Namelijk bouwtekeningen van meubelen waarvoor in je in de winkel honderden euro's zou moeten betalen.

Wanneer de kortingspagina pagina actief is, laat ik je het weten met de knop onderaan deze pagina. Deze is rood wanneer de kortingspagina actief is, en groen wanneer de normale prijs gehanteerd wordt.

Freds Bouwtekeningen gratis uitproberen

Van veel mensen krijg ik nog de vraag of Freds Bouwtekeningen gratis is.

Nou daar kan ik vrij kort over zijn, dat is niet het geval. Er heeft heel veel werk gezeten in het maken van het pakket. Daarnaast kost het ook nog wel wat om alle servers te hosten waar de leden de bouwtekeningen kunnen downloaden. 

Als je kijkt naar het feit dat je toegang krijgt tot duizenden bouwtekeningen, komt dat neer op slechts een paar cent per tekening. Terwijl er per tekening toch wel wat uurtjes werk zit.

Wel een 30 dagen niet goed-geld-terug garantie

Mocht je nog twijfelen om te starten met Freds Bouwtekeningen, heb ik nog goed nieuws voor je. 

Je kunt namelijk het ledengedeelte eerst bekijken en uitproberen voor 30 dagen. Mocht je het toch niets vinden kun je gewoon je geld terug vragen. Hier gaat Fred verder niet moeilijk over doen.

Let wel even op de algemene voorwaarden. Nadat je een bepaald aantal bouwtekeningen hebt gedownload vervalt deze garantie.

Freds Bouwtekeningen kopen 

Ik hoop dat je na het lezen van deze Freds Bouwtekeningen review, niet kan wachten om inspiratie op te doen én de bouwtekeningen te downloaden voor je volgende project. 

Je zult zien dat het allemaal een stuk makkelijker gaat nadat je toegang hebt tot duizenden professionele bouwtekeningen. Het zorgt simpelweg voor meer inspiratie en motivatie.

Daarnaast bespaard het je ook nog eens heel veel tijd, omdat je niet meer hoeft te zoeken naar geschikte tekeningen. Via onderstaande knop ga je direct naar de geheime kortingspagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download Gratis Bouwtekening (PDF)