gratis bouwtekening steigerhout downloadenWil jij graag je eigen inklapbare picknickbank maken? Grote kans dat dit het geval is als je deze pagina gevonden hebt. Misschien heb je al plannen, maar ben je nog opzoek naar een goede bouwtekening.

Het kan ook zijn dat je gewoon even aan het rondkijken bent om te zien wat allemaal mogelijk is met doe-het-zelf houtbouw.

Hoe dan ook, je hebt de juiste pagina gevonden. Ik heb namelijk begin 2017 mijn eerste inklapbare picknickbank gemaakt. Ik kan je er dus van alles over vertellen!

 

[share_box]

 

 

Het grote voordeel van een inklapbare picknickbank

Zoals je misschien al weet is het een zeer mooi meubelstuk. Je kunt het gebruiken als bank en tafel, echt ideaal voor elke tuin. En nog mooi ook!

Dit meubelstuk is vooral populair bij mensen die wat kleiner wonen, of een praktisch meubelstuk zoeken voor in een kroeg of schuur.

Hoe dan ook het is een leuk en uitdagend project waar je geen spijt van zult gaan krijgen.

Eén van de meest gebruikte bouwtekeningen ooit

Toen Fred deze bouwtekening eerst aankondigde, ging deze al snel viral op Facebook. Iedereen stond echt versteld van deze bank.

Al snel kreeg Fred Schouten tientallen video’s en foto’s van klussers die zelf met een inklapbare picknickbank maken waren begonnen.Soms vroegen ze om wat hulp, maar de meeste klussers konden deze bank vrij snel maken.

Dit project is inmiddels één van de populairste projecten samen met de altijd mooie steigerhouten loungebank.

Is zelf een picknicktafel maken moeilijk?

Nu vraag je jezelf misschien af of het jou wel gaat lukken om deze inklapbare picknickbank te maken.

Nou, dat hangt natuurlijk een beetje af van je vaardigheden.

 

tuinmeubelen steigerhout maken picknickbank

 

Zoals ik eerder al zei, waren er een aantal klussers die wat moeite hadden met de bewegende onderdelen. Maar met boerenverstand en een kopje koffie komt menig klussers hier na een tijdje helemaal zelf wel uit.

Het principe erachter is ook niet zo moeilijk. Wat wel even belangrijk is dat de planken mooi gelijk zijn, anders kom je al snel in de problemen.

Met een goede bouwtekening van Fred, die je stap-voor-stap op weg helpt kan ook jij zonder veel moeite deze bank maken.

Populair project voor op scholen

Het maken van deze picknick bank van Fred is een zeer populair project voor op scholen. 

Zoals je in onderstaande video kunt zien zijn de leerlingen bezig met de inklapbare picknickbank maken aan de hand van Fred’s Bouwtekeningen (link). 

 

 

Met welk materiaal een inklapbare picknickbank maken?

Op de standaard bouwtekening wordt deze bank gemaakt van vuren (zie ook foto). Wanneer je een creatieve klussers ben kun je ook je eigen materiaal kiezen, zolang je maar rekening hout met waar je de bank wilt neer gaan zetten. Sommige houtsoorten kunnen namelijk niet best buiten staan.

Inklapbare picknickbank steigerhout maken

Je kunt deze bank ook met steigerplanken maken. Dan heb je dus een inklapbare picknickbank steigerhout die niet veel verschilt van het origineel.

Met steigerhout is het wel wat moeilijker omdat de planken breder in dikker zijn. Aan de andere kant zijn de planken wel beter bewerkbaar. Je moet alleen een beetje kunnen improviseren.

Het grote voordeel van een bank van steigerhout is dat je deze mooi kunt afwerken met steigerhoutbeits.

Inklapbare picknicktafel tot zitbank bouwtekening

Is het nu een picknickbank of een inklapbare tafel met zitbank? Oordeel zelf 😉 

Voor mij blijft het een picknick bank, omdat dat ook op de officiële van Fred bouwtekening staat.  Nu vraag je je misschien af waar jij deze bouwtekening kunt krijgen. 

Nou dat zal ik je vertellen. De inklapbare picknickbank maken bouwtekening zit in het pakket van Fred. 

 

inklapbare picknickbank maken bouwtekening pdf download
Inklapbare picknickbank bouwtekening pdf van Fred

 

 

Bouwtekening inklapbare picknickbank download (pdf)

Nu vraag je je misschien af waar jij deze bouwtekening kunt krijgen. Nou dat zal ik je vertellen.

De inklapbare picknickbank bouwtekening zit in Freds Bouwtekeningen pakket, dit is een pakket met duizenden bouwtekeningen. Er worden constant nieuwe professionele bouwtekeningen aan het pakket toegevoegd.

Vorig jaar dus ook de bouwtekening inklapbare picknickbank, die leden direct konden downloaden.

Maar… hoeveel gaat mij dit kosten?

Lid worden kost eenmalig 47,- euro via deze website, wat een enorm goede prijs is voor wat je er voor terug krijgt. Je kunt namelijk zelf meubelen gaan maken die duizenden euro’s waard zijn. 

Inmiddels zijn er zo’n 15.000 klussers lid. Deze klussers hoeven dus NOOIT meer uren te zoeken naar geschikte bouwtekeningen. 

Ik raad je aan om vandaag nog lid te worden. Fred kan zomaar besluiten om de prijs weer te verhogen. Via onderstaande knop ga je direct naar de geheime kortingspagina.

Bouwtekeningen NU Downloaden


Andere klussers lezen...

Zelf Een Luifel Maken Van Hout

Zelf Een Luifel Maken Van Hout