Top 10 Bouwtekeningen Pakket Review: Mooi voor beginners?

steektrap maken bouwtekening
Houten Trap Maken? Doe-het-Zelf Bouwtekeningen & Tips
30 mei 2017
steigerhouten bar maken
Steigerhouten Bar Maken? Zo doen Echte Klussers dat!
7 juni 2017
Laat alles zien

Top 10 Bouwtekeningen Pakket Review: Mooi voor beginners?

bouwtekeningen steigerhout downloaden

top 10 bouwtekeningen pakket reviewEen klein maar toch uitgebreid pakket voor beginnende en ervaren klussers. Dat is de gedachte achter het Top 10 bouwtekeningen pakket van Sjoerd Schrijver, de maker van de bouwtekeningen.

Sjoerd is eigenaar van de site bouwtekening – steigerhout. com. Ook is Sjoerd, 28 jaar en stratenmaker van beroep onder de naam “Schrijver Sierbestrating”. Sjoerd kwam als stratenmaker vaak op bouwplaatsen in aanraking van steigerhout. Hier is zijn passie voor steigerhout begonnen. Uit deze passie heeft hij het top 10 bouwtekeningen steigerhout pakket gemaakt.

Inmiddels is het TOP 10 bouwtekeningen pakket al door honderden klussers in gebruik genomen. Er is met het pakket één van de grootste pijnpunten van beginnende klussers weggenomen, goede ondersteuning tijdens het bouwen van de meubels.

Zo krijg je per stap foto ondersteuning én kun je contact op nemen met Sjoerd via whatssapp als je echt in de problemen komt! Dit is natuurlijk ideaal voor beginnende klussers. Klussers met wat meer ervaringen kunnen met deze duidelijke bouwtekeningen vrij snel veel geld besparen.

 

 

 

Het Top 10 Bouwtekeningen Steigerhout Pakket

Op de onderstaande afbeeldingen kun je schetsen zien van de bouwtekeningen die in het pakket zitten. Het zijn stuk voor stuk meubels waarmee je enorm veel geld kunt besparen wanneer je deze zelf maakt. 

 

top 10 bouwtekeningen steigerhout pakket

De bouwtekeningen in het pakket van Sjoerd

 

Soort te gebruiken steigerplanken

Elke bouwtekening begint met een kort voorwoord waarin de inspiratie voor het maken van de bouwtekening vandaan kwam. Daarnaast mag je zelf de keuze maken tussen de materialen de je kunt gaan gebruiken.

Hiervoor geeft Sjoerd een aantal opties, meestal zijn dit nieuw of gebruikt steigerhout.

Gereedschapkeuze

Sjoerd beschrijft voor elke bouwtekening wel gereedschap essentieel is om te gebruiken. Meestal is deze lijst gelijk.

Bij elk gereedschap staat een korte beschrijving hoe dit het beste gebruikt kan gaan worden voor de klus, iets wat vooral voor beginnende klussers erg belangrijk kan zijn.

 

Voor wie is het TOP 10 Bouwtekening pakket geschikt?

Het is allemaal begonnen om een groot pijnpunt van vele klussers weg te nemen. Het eindeloos zoeken op internet naar goede bouwtekeningen. Wanneer je zelf een echte klussers bent herken je dit vast wel.

Sjoerd is hier handig op ingesprongen door onderzoek te doen naar wat nu de meest populaire steigerhout bouwprojecten zijn. Van deze populaire projecten heeft hij vervolgens bouwtekeningen gemaakt.

De bouwtekeningen in het pakket zijn voor zowel beginnende als ervaren klussers. Ben je een beetje ervaren met het bouwen met steigerhout is de kans echter groot dat je één of meerdere van deze projecten al gemaakt hebt (net als ik).

Kans op fouten klein door goede ondersteuning

Met de stap-voor-stap foto uitleg in de bouwtekeningen is de kans op fouten (met een goede voorbereiding) klein. Ik was zelf als beginnende klusser op zoek naar een steigerhout bouwtekening.

Om je een idee te geven van de opbouw van de Sjoerds bouwtekeningen heeft hij tijdelijk de mogelijkheid om 4 bouwtekeningen gratis te downloaden. Klik op de button hieronder en schrijf je in om de bouwtekeningen direct te ontvangen!

 

Waar kun je nog meer op rekenen?

Ik was best verbaasd hoe compleet Sjoerd dit pakket gemaakt heeft. Het zijn “slechts” 10 bouwtekeningen steigerhout maar de extra’s die je krijgt zijn erg waardevol.

Bonus 1: Bouwtekening Tafel X-Poot

Een exclusieve bouwtekeningen die nergens anders op het internet te downloaden is. 

Let op: deze bouwtekeningen is tijdelijk gratis!

Bonus 2: WhatssApp ondersteuning

Uniek in Nederland en geeft toch iets persoonlijks.

De bouwtekeningen zijn niet erg moeilijk te begrijpen dus is whatssApp ondersteuning misschien wat overbodig. Voor echte beginners of voor als je Sjoerd gewoon een vraag wilt stellen is dit misschien wel handig!

Bonus 3: Levenslang gratis updates

Deze bonus betekent dat je gewoon levenslang kunt rekenen op toegang tot eventuele nieuwe bouwtekeningen.

Het maakt niet uit of het hier gaat om betaalde of gratis bouwtekeningen. Heeft Sjoerd een nieuwe bouwtekening? Die krijg je dan gewoon per bericht in je mailbox. Ook erg waardevol.

Bonus 4: Bouwtekening Buitenkeuken

Deze bouwtekeningen is niet zo exclusief als de eerste bonus maar toch erg waardevol. Een buitenkeuken kopen (laten maken) is namelijk enorm kostbaar (€2000)
Een groot “bespaarproject” dus als je echt een buitenkeuken wilt.

 

steigerhouten keuken voor tuin voorbeeld

 

Wat vinden anderen van het het Top 10 Bouwtekeningen Pakket?

Wat vinden andere klussers eigenlijk van dit bouwtekeningen pakket? Ik ging even voor je op onderzoek uit en kwam onderstaande berichten tegen:

Zo zei Jan-Kees:

In onze pas vernieuwde voetbalkantine ontbrak het nog aan gezelligheid. Met een paar vrijwilligers op het idee gekomen wat steigerhouten meubels te plaatsen. Niemand van de vrijwilligers had echte kluservaring. Samen besloten het TOP 10 bouwtekeningen pakket te downloaden. Dit heeft ons ontzettend veel geld bespaart. We hebben niet alleen de kantine gezelliger gemaakt maar ook het terras opgepimt! Super bedankt!

 

Hans is ook positief:

Na het downloaden van het bouwtekeningen pakket ben ik gelijk begonnen met het maken van de bartafel met barkrukken. De bouwtekening heb ik uitgeprint en stap voor stap doorlopen. Makkelijker dan dit kan haast niet. Na 1 dag klussen had ik mijn meubel af. En dat met twee linker handen!

 

Top 10 Bouwtekeningen Pakket prijs 

Het Top 10 Bouwtekeningen Pakket kost 27,- euro, wat ik een mooie prijs vind. Normaal betaal je al snel een tientje per bouwtekening voor meubels als deze. 

Naast toegang tot de populairst bouwtekeningen steigerhout krijg je ook gewoon alle updates (zoals nieuwe bouwtekeningen).

Het bouwtekeningen pakket is van onschatbare waarde voor elke klussers die serieus aan de slag wil met steigerhout. Of je nu op zoek bent naar steigerhouten bouwtekening of inspiratie voor jouw volgende klus, ik kan het zeker aanraden.

Met de stap-voor-stap uitleg heb ik veel tijd en geld bespaart op het zelf maken van steigerhouten tuinmeubelen.

 

Top 10 Bouwtekeningen Pakket kopen (+ Kortingslink!)

Door te werken met bouwtekeningen die gemaakt zijn door iemand met veel ervaring bespaar je veel tijd en verminder je de kans op het maken van fouten.

Het opdoen van inspiratie en motivatie is zo gedaan als je even contact zoekt met Sjoerd.Of je nu een beginnende of ervaren klussers bent, je kan bijna geen miskoop begaan met dit pakket. 

Zoals je al in deze Top 10 bouwtekeningen pakket review hebt kunnen lezen raad ik het pakket echt aan voor alle klussers. Mijn ervaringen en dus ook deze review zijn zeer positief.

Het Top 10 bouwtekeningen pakket kopen doe je via onderstaande kortingslink. 

Ga DIRECT naar de geheime kortingspagina!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bouwtekeningen Nodig?